Novinka: Aplikace TORLIN Alarm vás ihned upozorní na problém

10. 05. 2021

Teď už můžete do práce, na dovolenou nebo na chatu odjet absolutně bez obav. K inteligentnímu kamerovému systému TORLIN jsme totiž pro smartphony vyvinuli novou aplikaci TORLIN Alarm. Pokud se do vašeho domu nebo firmy pokusí vniknout záškodník, aplikace vás na to okamžitě upozorní.

Aplikace TORLIN Alarm je vytvořená tak, aby komunikovala s řídící jednotkou TORLIN Neuron a správně s ní spolupracovala. Jakmile na kamerami střeženém místě dojde k neobvyklé situaci, dozvíte se o tom dřív, než zloděj stihne překročit práh.

Co všechno TORLIN Alarm umí

Upozornění na nestandardní situaci je samozřejmostí, ale TORLIN Alarm vám pomůže i dalšími funkcemi.

· Společně s upozorněním vám aplikace zašle náhled fotografie z místa činu, abyste viděli, k čemu došlo a mohli jste problém okamžitě řešit.

· TORLIN Alarm zaznamenává všechny události, ke kterým na střeženém místě došlo.

· Upozornění aplikace můžete kdykoliv vypnout, a to na předem určený čas, nebo do doby, než je znovu zapnete.

· Zároveň máte možnost nastavení rozvrhu upozornění. Sami si tak určíte, ve které dny a hodiny vám mají notifikace chodit.

Bez prodlevy, bez čekání

Dobře víme, že v případě neoprávněného vniknutí do chráněných prostor hraje roli každá vteřina. Proto jsme při vyvíjení TORLIN Alarmu kromě bezpečnosti kladli důraz hlavně na jeho rychlost. Na rozdíl od jiných aplikací TORLIN Alarm zasílá upozornění bez prodlevy a vy se tak o nastalé události dozvíte okamžitě.

Aplikaci plánujeme vylepšovat

TORLIN Alarm chceme do budoucna rozšířit o další užitečné funkce, aby vám přinášel ještě lepší informace o aktuálním stavu vašeho obydlí a dalších nemovitostí.

Máte tip na funkci, kterou byste v aplikaci ocenili? Napište nám a třeba ji zapracujeme. Stejně tak nás neváhejte kontaktovat, pokud vás o TORLIN Alarmu zajímají jakékoliv podrobnosti.

Aplikaci pro iOS stahujte zde

Aplikaci pro Android stahujte zde