Switch TORLIN: Ovládejte své kamery i z pláže

05. 03. 2021

Ležíte u azurového moře v Karibiku a užíváte si dovolenou s vědomím, že váš dům na druhé straně světa hlídá inteligentní kamerový systém TORLIN. Jenže co když se jedna z kamer zasekne a potřebuje restartovat? Nastal čas panikařit a mít strach o své obydlí?

Ne, teď už můžete být v klidu.

Pracujeme totiž na vývoji vlastního switche, který lze odkudkoliv dálkově restartovat, zapínat nebo vypínat a ovládat přes něj jednotlivé kamery. Zatímco k běžnému switchi byste museli kvůli restartu fyzicky přijít a vytáhnout jej ze zásuvky, s naším novým zařízením vše vyřešíte i stovky kilometrů od domova.

Switch TORLIN

Systém pracuje, vy relaxujete

V čem je námi vyvíjený switch v porovnání s těmi klasickými unikátní? Umí komunikovat s řídící jednotkou TORLIN Neuron, která má na starost fungování celého kamerového systému – zkrátka je jeho mozkem.

Switch od TORLINu předá řídící jednotce požadavek a vy už se nemusíte o nic dalšího starat. Stačí jedno kliknutí. Na dálku kromě zapínání a vypínání kamer také snadno nastavíte automatický časový rozvrh intervalů, kdy mají kamery snímat a kdy naopak ne.

Dostanete automatické upozornění

Na dovolené ani během pracovního dne pochopitelně nemáte čas neustále kontrolovat, jestli všechny kamery fungují, jak mají. Proto při jakýchkoliv technických potížích dostanete od systému automatické upozornění, že někde nastala chyba.

Znamená to jediné – ať už vyrazíte kamkoliv a za jakékoliv situace, máte maximální jistotu, že je vaše obydlí v bezpečí. Ve volných chvílích přece chcete myslet na jiné věci než na to, jestli náhodou nepřestala fungovat kamera.

Připravíme vám nabídku na míru

Posunout zabezpečení domu na novou úroveň není nic těžkého. Stačí nás kontaktovat a zdarma vám vytvoříme návrh a nabídku podle vašich potřeb.