Jak udělat z obyčejných kamer inteligentní kamerový systém

02. 03. 2021

Pokud vám záleží na bezpečnosti vašeho domu a vaší rodiny, pravděpodobně jste se už dříve odhodlali k instalaci bezpečnostních kamer. Problém je, že obyčejné kamery většinou nesplňují požadavky na maximální zabezpečení, navíc si nerozumí s chytrou domácností.

Jak tedy zvýšit úroveň bezpečí v útrobách domácnosti i blízkém okolí vašeho obydlí? Máte dvě možnosti.

Obměna kamerového systému vyjde draho

Zaprvé si můžete pořídit úplně nové kamery, které budou splňovat moderní standardy a umět všechny požadované funkce. Nevýhodou ale je, že obměna kamerového systému na celém domě přijde vaši peněženku pěkně draho.

Pokud byste navíc v budoucnu chtěli kamery vylepšit o další funkce, nezbude vám nic jiného než opět pořídit nové přístroje – takže další finanční zátěž. Nemluvě už o tom, že vámi preferované funkce nemusí zvládat žádný kamerový systém na trhu.

Muž a peníze

Udělejte z obyčejných kamer inteligentní

Jak už jste možná pochopili, současné kamery nemusíte házet do popelnice. Vaší druhou možností je totiž pořízení řídící jednotky TORLIN Neuron, která využívá umělou inteligenci a technologii strojového učení.

TORLIN Neuron stačí připojit k vaším obyčejným kamerám, z nichž se rázem stane inteligentní kamerový systém. Naučí se vše, co vám na očích uvidí. Potřebujete hlídat, jestli někdo cizí neleze přes plot na vaši zahradu? Nebo byste rádi automatické otevírání brány při příjezdu z práce? Žádný problém, TORLIN Neuron se všechno naučí.

Kromě toho, že ušetříte za neustále kupování nových kamer, máte o úsporu financí postaráno také do budoucna: kdykoliv budete chtít svůj kamerový systém obohatit o další funkce, dáte nám vědět a společně TORLIN Neuron naučíme nové dovednosti. Nemusíte kvůli tomu kupovat nové kamery, přidání nových funkcí zvládneme pouhou aktualizací systému.

Dům a inteligentní kamery

Napište nám ještě dnes své požadavky na kamerový systém a my vám zdarma připravíme řešení na míru.

Váš život může být už dnes nejen bezpečnější, ale i úžasně komfortní.