TORLIN: Inteligentní hlídač i pomocník při zvyšování prodejů

13. 02. 2021

Analyzovat pohyb zákazníků na prodejně a na základě toho zvyšovat tržby? A co takhle zjistit, jestli vám zákazníci neutíkají ke konkurenci kvůli otravnému čekání ve frontách? To všechno je možné díky kamerovému systému TORLIN.

Zjistěte počet návštěvníků

Snažíte se zefektivnit prodeje? Měli byste znát počet přichozích návštěvníků. Pokud nevíte, kolik lidí navštívilo váš obchod, těžko spočítáte, zda je tržba slušná či nikoliv. TORLIN hravě spočítá všechny příchozí zákazníky - díky tomu na konci měsíce snadno vyhodnotíte, jak jste si vedli.

Analyzujte dění na prodejně

Neméně důležité je vědět, jak se zákazníci ve vašem obchodě chovají. Kudy jich projde nejvíc? U jakého regálu stráví hodně času? To jsou všechno cenná data pro efektivní prodej. TORLIN vám vše zmíněné vyhodnotí a předá v přehledných grafech a heat mapách. Na jejich základě pak zboží efektivně rozmístíte po prodejně. Každá sebemenší změna může hrát významnou roli.

Nenechte zákazníky čekat

Obchod po strop našlapaný zákazníky, marketing zvládáte na jedničku, ale tržby stále stagnují? Jednou z příčin může být, že zájemci o vaše produkty či služby čekají dlouho ve frontě. Lidé jsou dnes zvyklí objednávat online na pár kliknutí a nebaví je trávit dlouhé minuty čekáním. Díky systému TORLIN zjistíte, zda právě tady není vaše slabá stránka. TORLIN totiž umí změřit, kolik času každý zákazník stráví stáním ve frontě.

Konec strachu ze zlodějů

Krádež hrozí i během otevírací doby, ale mnohem více po jejím konci. TORLIN dohlíží na vaši prodejnu 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Můžete tak v klidu spát, trávit čas s rodinou nebo odletět na dovolenou na druhý konec světa. Beze strachu o svou prodejnu. TORLIN bude stále ve střehu a v případě jakékoliv podezřelé situace vás okamžitě upozorní, případně dá ihned vědět bezpečnostní agentuře.

Posuňte svůj obchod na novou úroveň ještě dnes díky inteligentnímu kamerovému systému TORLIN. Kontaktujte nás a my vám zdarma vytvoříme nabídku na míru vašim potřebám.