3 věty, které váš bezpečnostní kamerový systém určitě nezná!

08. 02. 2021

"Tohle není pes, to je náš Fanda. Ááá, manželka přijíždí z práce, jdu otevřít vrata! Tak tyhle pány neznám, dám majitelům radši echo na mobil."

Ano, tak přesně takhle funguje náš inteligentní kamerový systém. Samozřejmě, že si nemluví sám pro sebe. Ale 24 hodin denně aktivně kontroluje stanovené okolí, vyhodnocuje a reaguje na nové podněty a v případě potřeby okamžitě hlásí podezřelé situace.

S naším inteligentním kamerovým systémem dostane bezpečnost vaší rodiny, firmy nebo obchodu úplně jinou dimenzi.

Buďte o krok vepředu

Asi jste zvyklí na to, že váš obyčejný kamerový systém celý den pouze pasivně zaznamenává obraz. A když se něco začne dít, natáčí si v klidu dál. Vše zjistíte, až když dorazíte na místo. S hněvem nebo se slzami v očích můžete pouze sledovat výslednou spoušť. O to více vás bude štvát, že strávíte hodiny prohledáváním záznamů, abyste našli úsek, kdy k události došlo.

Náš inteligentní kamerový systém funguje úplně jinak. Řádově zvyšuje vaši bezpečnost tím, že neustále monitoruje a vyhodnocuje možná rizika. Pokud inteligentní systém zjistí, že dochází k rizikové události, ihned vás informuje. Do chytrého telefonu vám okamžitě dorazí zpráva i s podezřelým záznamem. Zároveň se daná část záznamu v systému uloží a zvýrazní např. pro pozdější vyhodnocení.

S našim inteligentním kamerovým systémem tak získáváte často vzácné vteřiny a můžete předcházet nebezpečným událostem, které by vás mohly jinak vyjít pěkně draho.

V reálném čase odkudkoliv

Obyčejný kamerový systém také ukládá veškerý záznam na fyzickém zařízení, které máte uložené doma. Jenže na co vám je záznam uložený doma a v jediném zařízení? Chcete mít přeci přehled o situaci, když jste v práci, odjíždíte na dovolenou nebo jdete večer do kina... Navíc hrozí riziko, že o veškeré záznamy přijdete třeba při požáru nebo poškození daného zařízení.

Náš inteligentní kamerový systém není závislý na žádném fyzickém místě a na žádném zařízení. Ukládá všechny záznamy na zabezpečené cloudové uložiště. Záznamy si tak můžete prohlédnout z jakéhokoliv místa na světě 24 hodin denně. Můžete dokonce v reálném čase sledovat, co se u vás doma děje. A požár? S ním o záznamy rozhodně nepřijdete.

Naučí se téměř cokoliv

A nyní jedna lahůdka pro opravdové technologické nadšence! Jednou z největších předností našeho kamerového systému s umělou inteligencí je schopnost učení. Systém bez problémů rozezná vašeho psa od neznámého člověka nebo vám při příjezdu domů automaticky otevře bránu - bude si totiž pamatovat SPZ vašeho auta.

Napojení je hračka

A ti, co už nějaký ten starší kamerový systém mají, nemusí vůbec truchlit. Veškeré učení probíhá softwarově, Nemusíte tedy utrácet peníze za nová zařízení nebo inteligentní kamery. Náš systém zkrátka napojíte na ten stávající a můžete si užívat všech výhod umělé inteligence.

V naprosté většině případů si stačí pořídit pouze řídící jednotku TORLIN Neuron, kterou snadno napojíte na váš stávající systém. V případě jakýchkoliv dotazů a pochyb nás můžete ihned kontaktovat.

Chytrá domácnost s očima

Určitě také přemýšlíte, jestli si náš systém můžete propojit s ostatními zařízeními chytré domácnosti. No, nebyl by to inteligentní systém se vším všudy, kdyby takovou banalitu nezvládnul...

Systém TORLIN si rozumí s téměř všemi bezpečnostními zařízeními na trhu. Snadno jej napojíte na vaši chytrou domácnost, zabezpečovací systém od Jablotronu či Hikvision. Ale zvládne se napojit i na bezpečnostní agenturu, která hlídá váš dům.

Bezpečnější a komfortnější ještě dnes

Náš inteligentní kamerový systém má oči jako ostříž, je mimořádně chytrý, je stále v pohotovosti a dokáže se naučit téměř cokoliv.

Napište nám vaše požadavky právě teď a my vám zdarma vytvoříme cenovou nabídku na "inteligentního hlídače", který u vás doma, ve firmě nebo v obchodě nikdy nic nezaspí.

Váš život může být už dnes nejen bezpečnější, ale i úžasně komfortní.